קפה ירוק אינדונזיה סומטרה בלו מנדלינג אוראג אוטנג
פולי הקפה סומטרה בלו מנדלינג ערביקה מתאפינים בטעמם השוקולדי המתוק
ובגוף מלא עשיר, סמיך וכהה במיוחד המזכיר סירופ קאקאו.
פולי הקפה הבלו מדלינג אואנג אוטנג מתאפינים בטעם ארצי המשאיר סיומת שוקולדית המתמשכת לאורך זמן וארומה חזקה.
פולי קפה הערביקה, הבלו מנדלינג גדלים בג'ונגלים ומשמשים כחטיפים ללהקות קופי האורנג אוטנג המתגוררים באזור.
במקור, זרעי הקפה הראשונים שניטעו אינדונזיה בתחילת המאה ה 18,
על ידי הקולוניות ההולנדים ששלטו באזור זה ועדיין גדלים פרא באזורים נרחבים
וסביב העגמים הגדולים ואיזורי הולקנו של אינדונזיה.