<span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 12pt">תה שחור<br /> תערובת מאזור אסאם המומלצת במיוחד לאלו שאוהבים "להרגיש" את המשקה שלהם.<br /> לתה גוון ארגמני, גוף מלא ושפע ארומות וטעמים מודגשים של תבלינים.<br /> התה משתלב היטב עם חלב בשל אפיצותו הגבוהה יחסית.</span><br /> <span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 12pt; font-weight: bold">אופן ההכנה:</span><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 12pt"> זמן חליטה שתיים עד חמש דקות.</span><br /> <font face="Arial"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 12pt">טמפרטורת מים: 85-100 מעלות C</span></font><br /> <font face="Arial"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 12pt">תכולה: 250 גרם.</span></font><br />">