Sose voltam türelmes típus. Még a banki átutalásnál is idegesít, ha nem azonnal ér oda a pénz. Tavaly nyáron ez a türelmetlenségem majdnem tönkretett egy lehetőséget. A történetem nem a nagy nyereményekkel kezdődik, hanem egy félresikerült regisztrációval. Este tíz óra volt, fáradt voltam, a telefonom akadozott, és valamiért nem fogadta el a jelszavamat az oldalon. Már majdnem feladtam, amikor megláttam a képernyő alján a kis chat ikont. Rákattintottam. Ez volt az első kapcsolatom a vavada support-tal.

Nem vártam sokat. A chat azonnal bedobott egy üzenetet: “Írd le a problémádat, válaszolunk pár percen belül.” Beírtam, hogy nem tudok belépni, mert elfelejtettem a jelszavam, és a “jelszóemlékeztető” sem működik. Alig telt el két perc, és jött a válasz. Egy élő operátor, magyarul. Segített visszaállítani a jelszót, sőt, még azt is megkérdezte, hogy szeretnék-e segítséget a bónuszok aktiválásához. Korrekt volt, nem tolakodó. Ettől a pillanattól kezdve bíztam az oldalban.

Miután beléptem, körülnéztem. A vavada support amúgy is sokat segített az első napokban. Minden kérdésemre – hogy működik a bónusz, meddig tart a kifizetés, milyen játékokat ajánlanak – kaptam választ. Nem kellett fél órát várnom, nem dobáltak át automata üzenetekkel. Emberekkel beszéltem. Ez baromi nagy dolog manapság. Az első befizetésem tízezer forint volt. Nem nyertem vele semmit. A másodikon sem. A harmadik este viszont…

A harmadik este egy élő rulett asztalnál kötöttem ki. A tét apró volt, a szívem viszont nagyot dobogott. A vavada support chaten előző nap kérdeztem meg, hogyan működik a kifizetés határideje. Azt mondták, hogy bankkártyánál 24 óra, de néha gyorsabb. Ez megnyugtatott. Tudtam, hogy ha nyerek, nem kell heteket várnom. És akkor jött az a bizonyos kör. Piros, fekete, piros, fekete – és egyszer csak a nullára tettem. Bejött. Aztán megint a nullára. Bejött. Aznap este a tízezerből hatvanötezer lett.

Nem álltam meg. Nem azért, mert kapzsi voltam. Hanem mert kíváncsi. Másnap este újra játszottam. Ezúttal vesztettem tizenöt ezret. Nem fájt, mert a vavada support-on keresztül előzőleg beállítottam egy napi veszteséglimit. Ez a funkció életmentő. A rendszer egyszerűen nem engedte, hogy többet tegyek fel. Így a veszteség ellenére is a számlámon maradt ötvenezer. Kivettem belőle negyvenet, tízet bent hagytam.

A kifizetést este kértem. Másnap reggel a banki értesítés már jelezte: a negyvenezer ott van. Ekkor jöttem rá, hogy a vavada support mögött nem csak egy chat ügyfélszolgálat van, hanem egy teljesen jól működő rendszer. Nem kell félni tőlük, nem kell paranoiásnak lenni. Ha problémád van, segítenek. Ha kérdésed van, válaszolnak.

A következő három hétben módszeresen játszottam. Minden este, amikor a gyerekek lefeküdtek, elővettem a laptopot. A vavada support-ot egyszer sem kellett hívnom ez idő alatt, mert minden működött. De a tudat, hogy ott van, ha kell, megnyugtatott. Az a három hét alatt összesen százharminckétezer forintot szedtem össze. Ebből kifizettem a gyerekek iskolai kirándulását, vettem egy új mosógépet, és még egy hétvégi kiruccanásra is futotta a Balatonhoz.

A legfontosabb tanulság számomra nem a nyerési stratégia volt. Hanem az, hogy egy jó ügyfélszolgálat többet ér, mint a legmagasabb bónusz. A vavada support nélkül az első este feladtam volna a regisztrációt. Velük viszont nem csak beléptem, de nyertem is. Ma már nem játszom rendszeresen. De amikor igen, mindig tudom, hogy ha bármi gond van, ott a chat. És ez a biztonságérzet felbecsülhetetlen. Nem a szerencsén múlik minden. Néha azon is, hogy van-e kihez fordulni. Nekem volt.
0