Heç vaxt qumarbaz olmamışam. Hətta deyərdim ki, əksinə – həmişə qazanmağı sevən, amma uduzmağın da təbii olduğunu bilən biriyəm. Düzü, bu işlərə həmişə bir az şübhə ilə yanaşmışam. Amma keçən ay başıma gələnləri heç yaxın dostuma da tam olaraq danışa bilməzdim. Çünki çox qəribədir. Çox gözəldir. Və çox realdır.

Hər şey adi bir axşamüstü başladı. İşdən gəlmişdim, ayaqlarım şişmişdi, bir stəkan çay dəmlədim. Evdə heç kim yoxdu. Uzaqdan telefonuma bir bildiriş gəldi. Reklam idi. “Gəl və şansını sına”. Adi bir şey. Normalda keçib gedərdim. Amma o axşam nəsə fərqli idi. Divara baxa-baxa çay içməkdən bezmişdim. Barmağım özügedə “baxım nə var” deyə kliklədi.

Vebsayt açıldı. Rənglər parlaq idi, amma göz yormurdu. Düşündüm ki, niyə də olmasın? Pul itirmək fikrində deyildim, sadəcə maraqlı idi. Dostlarımdan biri vaxtilə demişdi: “Mən elə bir gecə yaşadım ki, inanmazsan”. Onda gülmüşdüm. Həmin axşam isə yadıma düşdü.

Telefonumda yer az idi, yaddaş tam dolmuşdu. Bir az fikirləşdim, sonra qərar verdim: скачать mostbet на телефон. Düşündüm ki, əgər artıq baxıramsa, qoy rahat olsun. Tez yükləndi, qeydiyyat bir neçə dəqiqə çəkdi. Rəsmi saytdan endirdim, təhlükəsizliyinə əmin oldum. Həyəcan yox, sadəcə maraq.

İlk depozitim cəmi 20 manat idi. Bu, mənim üçün bir yığıncaq pulu deyil, sadəcə “baxaq nə çıxır” məbləği idi. Özümə söz verdim: ya udaram, ya da bu 20-ni itirib çıxaram. Heç bir şeyə bağlanmayacam.

Slot seçmək maraqlı idi. Bəziləri çox uşaq kimi görünürdü, bəziləri çox ciddi. Mən ortasını tapdım. Kiçik mərclərlə başladım. Döndürdüm – boş. Daha bir – boş. Üçüncüdə bir az qaytardı. 5 manat qazandım. Gülümsədim. “Yaxşı başlanğıcdır” – deyə düşündüm.

Oyun sürətlə getdi. Ekrandakı rəqəmlər... onlar bir növ sehrli idi. 10 dəqiqə sonra 20 manat itirmişdim. Təəccüblənmədim. Əslində, durub çıxmaq istədim. Amma barmağım düyməyə basmaq üçün uzanırdı sanki. Axşam idi, çöl fırtınalı, başqa işim də yox idi. Doldurdum daha 30 manat. Dedim, axırıncı dəfədir.

Və sonra bir şey oldu.

O adi dönüşlərdən biri deyildi. Ekranda əvvəlcə heç nə başa düşmədim. Səs-küy kəsildi. Sanki vaxt dayandı. Sonra – BUM! Bonus oyunu işə düşdü. Ürəyim döyünməyə başladı. Dəqiq xatırlamıram, amma onda bir anlıq nəfəsimi tutdum. Mükafat dəqiqələrlə artırdı. 50 manat... 120... 340... Hər dəqiqə yeni bir rəqəm. Əllərim titrəyirdi. Oturduğum yerdən durub bir stəkan su içdim.

Geriyə qayıdanda bonus hələ davam edirdi. 570 manata çatdı. Və dayandı. Nəfəs aldım. “Yaxşı, vaxtıdır çıxmağa” – dedim öz-özümə. Amma bir az daha qalmaq istədim. Çünki həzz idi, bilirsən? Puldan çox, bu prosesin özü maraqlı idi.

Yenə düşündüm: “Mənə rahatlıq lazımdır”. Axı telefonum həmişə yanımdadır, işdə, evdə, yolda. Bir daha əmin oldum ki, скачать mostbet на telefon düzgün qərar idi – proqram sürətli işləyir, donmur, heç bir gecikmə yoxdu. Dostuma mesaj atdım: “Qulaq as, bu işlərdə nəsə var”. O güldü. Dedim, güləcəksən, sonra görəcəksən.

Növbəti gün gəldi. Həyəcanla oyuna girdim. Bu dəfə planlı idim. 100 manat atdım, amma diqqətlə. Kiçik mərclər, yavaş-yavaş. Heç bir aqressiya yoxdu. Sadəcə ritm. Hiss edirdim ki, alqoritmlər məni “oxuyur”, amma əksinə – mən onları oxuyuram. Bu, şahmat kimi bir şey idi.

Saatlarla oynadım. Bir ara 70 manat endi, bir ara 200 qalxdı. Heç bir böyük qalibiyyət yox idi, sadəcə maraqlı bir rəqs. Günün sonunda mən 150 manat öndə idim. Yox, düşünməyin ki, çılğın pullar qazandım. Məsələ başqadır.

Məsələ o hiss idi ki, mən nəzarətdəyəm. İtirmək qorxusu yox idi. Qumar oynamaq asılılığı da yox idi. Sadəcə bir az risk, bir az riyaziyyat, bir az şans. Mən öz limitlərimi qoymuşdum – gündə 2 saatdan çox oynamayacam, depozit gündə maksimum 50 manat. Və bu qaydalara əməl etdim.

Bir həftə sonra ən gülməli hadisə baş verdi.

Həftəsonu idi, qonaqlarım vardı. Küçədən dostum zəng etdi: “Ayıbdır, evdə oturmusan, gəl xeylağa”. Getdim. Yolda avtobusda darıxdım. Telefonumu açıb скачать mostbet на телефон düşündüm ki, art
0