Pēc garas darba dienas, kad rudens vēji jau klauvēja pie loga un ārā valdīja tāda kā pelēka, mitra noskaņa, es nolēmu, ka vakarā pelnīju kaut ko vairāk par seriālu skatīšanos. Tā bija oktobra beigu piektdiena, un nedēļa bija bijusi traka – termiņi, sapulces, bezgalīgi e-pasti. Sēžot virtuvē ar tasi tējas, es ķēros pie telefona un sāku pārlūkot dažādas spēļu platformas. Nebiju nekāds azartspēļu profesionālis, drīzāk cilvēks, kurš laiku pa laikam meklē nelielu uztraukumu un iespēju atslēgties. Tā es nonācu pie Vavada kazino – vietnes, par kuru biju dzirdējis no paziņām, bet pats vēl nebiju izmēģinājis.

Sākumā es vienkārši pārlūkoju spēļu klāstu. Tur bija viss – no klasiskajiem augļu automātiem līdz moderniem video slotiem ar sarežģītām bonusa spēlēm. Mani uzreiz piesaistīja viens slots ar Ēģiptes tematiku, jo vienmēr esmu bijis vēstures cienītājs. Pirms sāku griezt ruļļus, es izlasīju noteikumus un pamanīju, ka ir pieejami dažādi bonusi jauniem spēlētājiem. Tā kā es biju jauns šajā platformā, es nolēmu izmantot vavada bonus code, ko atradu viņu reklāmas materiālos. Tas deva man papildu līdzekļus, ar kuriem sākt. Bez tā es droši vien būtu aprobežojies ar minimālo depozītu, bet tagad man bija iespēja izmēģināt vairākus automātus bez liela riska.

Pirmie griezieni nebija nekas īpašs. Daži niecīgi laimesti, daži zaudējumi – parasta spēles gaita. Bet tad, kad es pārslēdzos uz citu automātu ar nosaukumu “Lucky Zodiac”, notika kaut kas, kas mainīja visu vakaru. Es biju ieguldījis nelielu summu, apmēram desmit eiro, un pēkšņi bonusa raundā sāka kritēt simboli, kas man nesa vairāk nekā simts eiro. Tas nebija milzīgs laimests, bet sajūta bija lieliska – it kā es būtu atradis apslēptu dārgumu. Es turpināju spēlēt, un pēc kāda laika man paveicās vēl vairāk. Kopumā tajā vakarā es laimēju ap divsimt piecdesmit eiro. Protams, tas nav nekāds bagātības avots, bet priekam un adrenalīnam tas bija vairāk nekā pietiekami.

Nākamajā nedēļā es atgriezos pie spēlēm vēlreiz, šoreiz ar lielāku pārliecību. Es biju izpētījis dažādas stratēģijas, izlasījis forumus un sapratis, ka galvenais ir nezaudēt galvu. Es atkal izmantoju vavada bonus code, kas šoreiz deva man bezmaksas griezienus vienā no populārākajiem slotiem. Tie bezmaksas griezieni mani aizveda līdz bonusa spēlei, kurā es laimēju vēl aptuveni simts eiro. Bet vēl svarīgāk par naudu bija sajūta, ka es kontrolēju situāciju – es spēlēju tikai ar to naudu, ko biju gatavs zaudēt, un tas man ļāva baudīt procesu bez stresa.

Es sāku pamanīt, ka man patīk nevis pats laimests, bet gan gaidīšanas mirklis pirms katra grieziena. Tas ir kā lasīt aizraujošu grāmatu – tu nezini, kas notiks tālāk, un tieši tas ir vilinošākais. Vienā no vakariem, kad ārā lija lietus un es biju viens mājās, es nolēmu pamēģināt vēl vienu automātu ar nosaukumu “Book of Ra”. Tur es atklāju, ka bonusa spēles var tikt aktivizētas diezgan bieži, ja izvēlas pareizo likmi. Es negribu teikt, ka esmu kļuvis par ekspertu, bet es iemācījos būt pacietīgs. Un pacietība atmaksājās – es laimēju vēl ap trīssimt eiro, ko izmantoju, lai nopirktu jaunu planšetdatoru, ko jau sen biju gribējis.

Protams, bija arī vakari, kad nekas nenotika. Dažreiz es zaudēju visu, ko biju ielicis, un tad es vienkārši aizvēru lapu un devos gulēt. Bet tas mani neskumdināja, jo es sapratu, ka tā ir daļa no spēles. Mani neinteresēja zaudējumi – mani interesēja tas, kā es jūtos, kad man paveicas. Un, godīgi sakot, tie pozitīvie mirkļi bija tik spilgti, ka tie aizēnoja visu pārējo. Es sāku plānot savus vakarus tā, lai tiem būtu laiks gan darbam, gan ģimenei, gan arī šai nelielajai izklaidei. Tas kļuva par sava veida hobiju, nevis par problēmu.

Vēl viens interesants aspekts bija tas, ka es sāku dalīties ar draugiem. Nevis ar konkrētiem padomiem, bet vienkārši ar stāstiem par to, kā es pavadu vakarus. Daži no viņiem sāka interesēties un arī izmēģināja Vavada. Es viņiem ieteicu izmantot vavada bonus code, jo tas patiešām dod priek
0