1.  מוזגים מים למיכל התחתון על פי מידה מסומנת (לא יעלה על קו שסתום הביטחון במיכל התחתון).
2.  מוסיפים קפה (אספרסו) למסננת מבלי לדחוס. במקינטה כמות הקפה קבועה ומדויקת ואי אפשר להכין  
     כמות פחותה או גדולה יותר בכל הכנה.
3.  מומלץ להרטיב את הגומייה המפרידה בין שני חלקי המקינטה, להגברת האטימות.
     יש לשים לב כי אין שאריות קפה במשטח ההברגה.
4.  מבריגים את שני חלקי המקינטה, ושמים על הכיריים.
5.  לאחר כדקה הלחץ גורם למים לעלות ולחלוט את הקפה למיכל העליון. ברגע שמתחיל לצאת הקצף למיכל  
     העליון, יש להוריד את המקינטה מהאש.
6.  מוזגים ושותים בכייף!
B.S
Quote
0